Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 19g5.4kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Juuriselleri 4.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta38g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Persilja 1.9g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g149kcal6.4g17.6g5g3.4g
Valittu annoskoko143g75kcal3.2g8.8g2.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna71g37kcal1.6g4.4g1.3g0.9g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390