Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.5g0g4.5g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g19g14kcal0.8g2.3g0.1g0g
Porkkana 7.5g2.5kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaatti 9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g47g155kcal7.5g29.1g0.9g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g529kcal34.2g65.6g13.8g6.6g
Valittu annoskoko142g265kcal17.1g32.8g6.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna71g132kcal8.6g16.4g3.5g1.7g
Arvot/100g100g186kcal12g23g4.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716