Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit3.3g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g35kcal0.8g6g0.8g0.8g
Valittu annoskoko142g18kcal0.4g3g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna71g9kcal0.2g1.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2.1g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720