Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio38g105kcal0.9g1.3g10.5g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 36g106kcal0.5g2.3g10.7g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 15g3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro5.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Hunaja 2.4g8.1kcal0g2g0g0g
Sinappi (teollinen)1.9g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Anjovis-filee, 1 kpl11g24kcal1.1g1.6g1.5g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g524kcal6.2g19.8g45.6g2.4g
Valittu annoskoko143g262kcal3.1g9.9g22.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna71g131kcal1.6g5g11.4g0.6g
Arvot/100g100g184kcal2.2g6.9g16g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171