Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Parsakaali brokkoli 47g17kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g38g130kcal9.4g22.3g0.8g4.1g
Persilja 1.5g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g330kcal23.8g52.6g2g13.6g
Valittu annoskoko143g165kcal11.9g26.3g1g6.8g
Annoskoko puolitettuna71g83kcal6g13.2g0.5g3.4g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.7g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549