Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 21g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g62g37kcal0.9g8g0.1g0.6g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g31g1.9kcal0g0.2g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g21g34kcal4.2g0g2.1g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g7.9g6kcal0.1g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g168kcal10.6g21.6g4.8g1.8g
Valittu annoskoko143g84kcal5.3g10.8g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna71g42kcal2.7g5.4g1.2g0.5g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.6g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198