Mac n cheese

1. pastat kypsiksi ja valutus
2. pastat takaisin kattilaan ja voi perään
3. sekaan paloiteltu cheddar, gruyere, ja mozzarella raasteesta puolet
4. sekaan munamaitokerma -seos ja pippuria
5. seos vuokaan
5. päälle mozzarella, emmental ja parmesan tai mitä juustoja kaapista löytyykään
6. vuoka uuniin reipas 30min @ 175C

setistä voi tehdä helposti kevyemmän mutta kuka sitä haluaa.

Servaa 6-8 nälästä riippuen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Lynski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g42g150kcal5g31.3g0.6g1.5g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Maito, Kevyt17g7.7kcal0.5g0.8g0.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)17g28kcal0.5g0.7g2.5g0g
Juusto, cheddar 17g69kcal4.3g0g5.7g0g
Gruyere juusto, annos 50g17g69kcal5g0.1g5.4g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss13g39kcal3g0.1g2.9g0g
Emmental juustoraaste valio4.2g16kcal1.2g0g1.3g0g
Parmesan formaggio da pasta4.2g19kcal1.7g0g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g881kcal44.6g66g48.6g3g
Valittu annoskoko143g440kcal22.3g33g24.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna71g220kcal11.2g16.5g12.2g0.8g
Arvot/100g100g308kcal15.6g23.1g17g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310098