Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g48g164kcal3.7g18.5g8g0.9g
Kanttarelli, tuore, annos 100g25g6kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus6.2g22kcal0.9g0g2g0g
Oivariini vähärasvainen0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g6.2g22kcal0.4g1.2g1.7g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g13g19kcal2g0.1g1.1g0g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g674kcal19.2g43g46.6g3g
Valittu annoskoko142g337kcal9.6g21.5g23.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna71g169kcal4.8g10.8g11.7g0.8g
Arvot/100g100g237kcal6.7g15.1g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697