Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Lehtikaali 26g10kcal0.9g1.1g0.2g0.5g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g42g113kcal7.5g0.8g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g282kcal18.2g9.8g18.4g3.4g
Valittu annoskoko143g141kcal9.1g4.9g9.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna71g71kcal4.6g2.5g4.6g0.9g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230