DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 85g24kcal1g3.5g0.2g1.8g
Voi vähäsuolainen 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Siirappi 2.4g7.3kcal0g1.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha41g68kcal7.8g0g4.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g250kcal18g11.8g13.6g3.8g
Valittu annoskoko143g125kcal9g5.9g6.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna71g63kcal4.5g3g3.4g1g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464