Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g51g179kcal6.6g35.2g1.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen36g12kcal1.2g1.8g0g0g
Tonnikala öljyssä 14g26kcal3.7g0g1.2g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]14g16kcal1.6g0.3g0.9g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g7.3g28kcal2.4g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.2g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Polar-juusto 15%7.3g19kcal2.3g0g1.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g3.3g4.5kcal0g1g0g0g
Sinappi 2.3g3.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g623kcal36.2g80.6g16.8g0.4g
Valittu annoskoko143g312kcal18.1g40.3g8.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna71g156kcal9.1g20.2g4.2g0.1g
Arvot/100g100g219kcal12.7g28.3g5.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547