Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 23g29kcal5g0g0.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g16g3.9kcal0.7g0.7g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)11g38kcal1.8g7g0.3g0.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g10g27kcal1.9g0g2.1g0g
Ranskankerma Valio12g33kcal0.3g0.4g3.3g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g279kcal19.4g17.2g14.4g1.8g
Valittu annoskoko143g139kcal9.7g8.6g7.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna71g70kcal4.9g4.3g3.6g0.5g
Arvot/100g100g98kcal6.8g6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597