Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g12g65kcal0.1g0.1g7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.3g7.1kcal0.2g1.3g0g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 10g31kcal0.9g5.7g0.2g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 47g15kcal1.4g0.9g0.3g1.6g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g9g32kcal2g0.1g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 19g6.3kcal0.6g0.9g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g448kcal16.8g36.2g23.6g8g
Valittu annoskoko143g224kcal8.4g18.1g11.8g4g
Annoskoko puolitettuna72g112kcal4.2g9.1g5.9g2g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.7g8.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179439