Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 24g16kcal1.2g2.2g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g19g14kcal3g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g74kcal8.8g6g1g2g
Valittu annoskoko143g37kcal4.4g3g0.5g1g
Annoskoko puolitettuna72g19kcal2.2g1.5g0.3g0.5g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234