Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)113g72kcal3.6g5.4g3.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Oivariini, 60 (100g)4.2g23kcal0g0g2.5g0g
Pinaatti 21g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g227kcal8.6g17.6g13.2g0.8g
Valittu annoskoko143g114kcal4.3g8.8g6.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna71g57kcal2.2g4.4g3.3g0.2g
Arvot/100g100g80kcal3g6.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272727