Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g57g14kcal1g1.7g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 57g186kcal1.1g1.7g19.8g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g417kcal5g9.8g40.4g3.4g
Valittu annoskoko143g208kcal2.5g4.9g20.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna72g104kcal1.3g2.5g10.1g0.9g
Arvot/100g100g146kcal1.7g3.4g14.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750