Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 28g53kcal7.6g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)25g21kcal0.2g0.9g1.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk25g6.7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, 50g6.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g31g109kcal3.4g23.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g410kcal24g55.2g9.4g1.6g
Valittu annoskoko143g205kcal12g27.6g4.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna71g103kcal6g13.8g2.4g0.4g
Arvot/100g100g144kcal8.4g19.3g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357