Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g334g1069kcal46.1g193.8g10.7g27.4g
Voi, 1 tl, 5 g50g366kcal0.5g0.5g40.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g115kcal3.4g23.4g0.4g1.2g
Maito, Kevyt334g154kcal10.7g16g5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa668g2005kcal153.7g0g153.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g7416kcal428.8g467.4g419.8g57.2g
Valittu annoskoko1420g3708kcal214.4g233.7g209.9g28.6g
Annoskoko puolitettuna710g1854kcal107.2g116.9g105g14.3g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336