Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.5g
Lehtiselleri 67g8.5kcal0.7g0.7g0.1g0.7g
Rypsiöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g47g35kcal2.1g6g0.1g0g
Kalaliemi laimennettu 667g20kcal0g2g1.3g0g
Kirjolohifilee 267g441kcal44.7g0g29.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.8kcal0g0.2g0g0g
Maustekurkku100g17kcal0.7g3g0.1g1.8g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g13g2.1kcal0.4g0.1g0g0.1g
Persilja 27g7.3kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g1538kcal101.8g45.4g102.8g17.8g
Valittu annoskoko1420g769kcal50.9g22.7g51.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna710g385kcal25.5g11.4g25.7g4.5g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223