Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)579g2027kcal69.5g399.7g11g29g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen402g2896kcal0g0g321.8g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri19g78kcal0g19.3g0g0g
Vesi402g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g10004kcal139g838g665.6g58g
Valittu annoskoko1420g5002kcal69.5g419g332.8g29g
Annoskoko puolitettuna710g2501kcal34.8g209.5g166.4g14.5g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716