Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow900g180kcal27g18g0g22.5g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä100g181kcal2.7g12g14g0g
Vuohenjuusto President200g516kcal38g1g40g0g
Valkoviini kuiva 200g137kcal0.6g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g2382kcal136.6g64.4g148g45g
Valittu annoskoko1420g1191kcal68.3g32.2g74g22.5g
Annoskoko puolitettuna710g596kcal34.2g16.1g37g11.3g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744