Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen831g274kcal27.4g40.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 333g1141kcal33.9g232.8g4g11.6g
Rypsiöljy 72g632kcal0g0g71.5g0g
Kananmuna kuoreton 141g202kcal17.7g0.4g14.5g0g
Sokeri 42g169kcal0g41.5g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g4836kcal158g630.8g180g23.2g
Valittu annoskoko1420g2418kcal79g315.4g90g11.6g
Annoskoko puolitettuna710g1209kcal39.5g157.7g45g5.8g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.2g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=376071