Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow6338g1268kcal190.1g126.8g0g158.5g
Oliiviöljy 141g1246kcal0g0g140.8g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä704g1275kcal19.4g84.5g98.6g0g
Vuohenjuusto President1409g3634kcal267.6g7g281.7g0g
Valkoviini kuiva 1409g965kcal4.4g8.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16774kcal963g453.6g1042.2g317g
Valittu annoskoko10000g8387kcal481.5g226.8g521.1g158.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4194kcal240.8g113.4g260.6g79.3g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744