Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha467g840kcal84g0g56g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto96g268kcal18.2g0g21g0g
Oliiviöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka58g15kcal0.5g2.7g0.2g1.1g
Chili paprika punainen4.7g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 8.2g8.8kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)583g175kcal5.8g23.3g2.3g1.2g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g64g231kcal18g1.3g17.3g0g
Ketsuppi, Pirkka35g37kcal0.3g8.7g0g0.4g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g23g51kcal1.4g5.8g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2842g3499kcal259.6g93.8g222g8.2g
Valittu annoskoko1421g1750kcal129.8g46.9g111g4.1g
Annoskoko puolitettuna711g875kcal64.9g23.5g55.5g2.1g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716