Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi612g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 350g775kcal61.2g0g59.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g219g90kcal3.1g17.7g0.7g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli175g315kcal14.9g3.8g26.2g0g
Ketsuppi, Felix47g43kcal0.5g9.9g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Persilja8.7g1kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2842g2499kcal161.4g64.4g177.6g1.4g
Valittu annoskoko1421g1249kcal80.7g32.2g88.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna711g625kcal40.4g16.1g44.4g0.4g
Arvot/100g100g88kcal5.7g2.3g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674