Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g300g1108kcal17.7g104.8g68.9g6.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g281g758kcal50.5g5.6g59g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.7g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma150g180kcal4.8g6.7g15g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 75g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2844g4706kcal178.4g316.8g301.8g33.6g
Valittu annoskoko1422g2353kcal89.2g158.4g150.9g16.8g
Annoskoko puolitettuna711g1177kcal44.6g79.2g75.5g8.4g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56158