Peten banaanikakku

Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 100g327kcal10.5g60.5g2.2g9.9g
Vehnäjauho, sunnuntai294g1030kcal35.3g209g6.2g8.8g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)181g670kcal25.4g99.6g14.5g19.9g
Leivinjauhe 18g32kcal0.9g6.8g0g0.1g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g4.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 154g625kcal0g153.8g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g435g365kcal4.8g79.6g1.7g7.8g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g181g1341kcal0g0g148.5g0g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2844g8779kcal153.8g1218.6g346.2g93g
Valittu annoskoko1422g4390kcal76.9g609.3g173.1g46.5g
Annoskoko puolitettuna711g2195kcal38.5g304.7g86.6g23.3g
Arvot/100g100g309kcal5.4g42.9g12.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430099