Borssi porsaanliha

Paistetaan ensin öljyllä sipuli, porkkana, punajuuri (+ 1rkl etikkaa), tomaatti.

Keitetaan lihapalat, poistetaan vaahto ja lisätään paistetut vihannekset, pavut, kaali ja perunat.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Monal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)483g772kcal91.7g0g43.4g0g
Punajuuri 322g124kcal3.2g22.2g0.6g8g
Kaali, valkokaali129g27kcal1.5g4.4g0.3g2.7g
Pavut,ruskeat suolaliemess109g109kcal7.8g16.4g1.3g23.6g
Peruna, keskikokoinen 60g193g116kcal2.9g25.1g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g10g87kcal0g0g9.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g80g16kcal0.5g3.1g0.2g1.1g
Chili paprika punainen3.2g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2844g2556kcal217.4g153g111.8g78g
Valittu annoskoko1422g1278kcal108.7g76.5g55.9g39g
Annoskoko puolitettuna711g639kcal54.4g38.3g28g19.5g
Arvot/100g100g90kcal7.6g5.4g3.9g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96259