Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 3935g6320kcal1188.3g0g168.8g0g
Hunaja56g188kcal0.6g46.1g0g0g
Sinappi 56g74kcal2.5g7.9g3.4g1g
Oliiviöljy 281g2485kcal0g0g281.1g0g
Sipuli (kuorittu)1686g455kcal21.9g80.9g3.4g28.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1686g472kcal10.1g100.3g3.4g42.2g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g17g39kcal1.8g6.5g0.6g0g
Vesi2249g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20068kcal2450.4g483.4g921.4g143.8g
Valittu annoskoko10000g10034kcal1225.2g241.7g460.7g71.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5017kcal612.6g120.9g230.4g36g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113