Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3738g6206kcal710.3g0g373.8g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2804g841kcal129g53.3g8.4g44.9g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1122g3028kcal336.4g0g190.7g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g2336g3505kcal37.4g81.8g350.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27159kcal2426.2g270.2g1846.8g89.8g
Valittu annoskoko10000g13579kcal1213.1g135.1g923.4g44.9g
Annoskoko puolitettuna5000g6790kcal606.6g67.6g461.7g22.5g
Arvot/100g100g136kcal12.1g1.4g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667