Kasvislasagne

Kuori ja pilko sipulit ja silppua chili.

Kuullota niitä yhdessä muutama minuutti öljyssä ja lisää sokeri.

Lisää pannulle pilkotut paprikat sekä kesäkurpitsa ja anna paahtua muutama minuutti.

Lisää tomaattimurska sekä -pyre ja mausteet ja anna kiehua hiljalleen valkokastikkkeen valmistumisen ajan.

Kuumenna kattilassa 8 dl maitoa ja murenna sulatejuustejuusto maidon sekaan.

Anna juuston sulaa.

Sekoita vehnäjauhot loppuun maitoon ja kaada suuruste ohuena nauhana maito-juustoseoksen sekaan.

Anna kastikkeen kiehahtaa.

Mausta suolalla.

Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä ja kastikkeita vuorotellen niin, että päälimmäiseksi jää kerros valkokastiketta.

Ripottele pinnalle vielä juustoraaste ja kypsennä uunin alatasolla 175 asteessa n. 40-45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 23g201kcal0g0g22.8g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka23g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Paprika keltainen 45g14kcal0.4g2.3g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 113g20kcal0.6g2.8g0.5g0.8g
Tomaattimurska, 1 prk225g60kcal1.4g11.9g0.5g3.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g8.3kcal0.5g1.5g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen563g186kcal18.6g27.6g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g141g394kcal26.7g0g30.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima68g263kcal19.6g0g20.3g0g
Lasagnelevy Rainbow141g516kcal19.7g99.9g4.4g4.2g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Chili paprika punainen5.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Sokeri 6.8g27kcal0g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2853g3565kcal181.6g340.4g160g22.2g
Valittu annoskoko1427g1783kcal90.8g170.2g80g11.1g
Annoskoko puolitettuna713g891kcal45.4g85.1g40g5.6g
Arvot/100g100g125kcal6.4g11.9g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102282