Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g399kcal45.6g0g24g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)480g120kcal4.8g26.4g0g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g72g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai3g11kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.6g6kcal0.6g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g1137kcal105g71.2g48.4g18.6g
Valittu annoskoko1428g569kcal52.5g35.6g24.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna714g284kcal26.3g17.8g12.1g4.7g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139