Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 292g1001kcal29.7g204.2g3.5g10.2g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g299g1017kcal38.9g202g5.1g15.9g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g34g48kcal3g8.3g0.3g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow34g57kcal0.2g1.3g5.7g0g
Oliiviöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g187g37kcal1.1g6.5g0.6g2.6g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g180g56kcal3.2g10.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 374g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g4764kcal152.2g866.2g67.8g57.4g
Valittu annoskoko1428g2382kcal76.1g433.1g33.9g28.7g
Annoskoko puolitettuna714g1191kcal38.1g216.6g17g14.4g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478