Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka489g1492kcal47.5g298.4g9.8g73.4g
Puolukka 466g181kcal2g31.7g2.3g12.1g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 466g353kcal8.7g71.8g0.9g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g4052kcal116.4g803.8g26g180.4g
Valittu annoskoko1428g2026kcal58.2g401.9g13g90.2g
Annoskoko puolitettuna714g1013kcal29.1g201g6.5g45.1g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480