Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl504g1764kcal70.6g2.5g161.3g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g196g151kcal11.2g21.4g0.6g0g
Piparjuuri, annos 10g28g10kcal1.3g3.1g0.1g2.1g
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 140g546kcal3g3.1g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g5094kcal179.4g87g442.8g13.8g
Valittu annoskoko1428g2547kcal89.7g43.5g221.4g6.9g
Annoskoko puolitettuna714g1273kcal44.9g21.8g110.7g3.5g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940