Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 426g1729kcal0g425.5g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton401g84kcal1.2g6.4g0g0.4g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g200g880kcal7.4g5.2g92.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g5385kcal17.2g874.2g184.4g0.8g
Valittu annoskoko1428g2693kcal8.6g437.1g92.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna714g1346kcal4.3g218.6g46.1g0.2g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319113