Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee490g505kcal113.2g0g7.4g0g
Seesamiöljy, Amoy13g118kcal0g0g13.1g0g
Maissitärkkelys 3.5g13kcal0g3g0g0g
Soijakastike 7.9g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Parsakaali brokkoli 263g92kcal12.1g5.1g0.8g6.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1.1g10.4g0.4g4.4g
Sokeriherneen palko109g33kcal3.6g3.9g0.3g0g
Lihaliemi laimennettu 109g21kcal0g3.3g0.7g0g
Pinaatti 219g29kcal3.5g0.9g0.7g2.8g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g13g38kcal0g9.4g0g0g
Soijakastike 7.9g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Maissitärkkelys 3.5g13kcal0g3g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Seesamiöljy, Amoy4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g1939kcal270g84.4g55.8g28g
Valittu annoskoko1428g970kcal135g42.2g27.9g14g
Annoskoko puolitettuna714g485kcal67.5g21.1g14g7g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421