Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali438g92kcal5.3g14.9g0.9g9.2g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g14g46kcal1.2g2.3g3.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.6g47kcal0g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Puuroriisi44g153kcal2.6g33.3g0.7g1g
Vesi591g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paistijauheliha nauta 5%263g339kcal54.6g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g1391kcal129.2g107.6g47.6g22.6g
Valittu annoskoko1428g696kcal64.6g53.8g23.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna714g348kcal32.3g26.9g11.9g5.7g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432