Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha959g1592kcal182.2g0g95.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 120g77kcal3.8g5.8g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.8g0g
Ketsuppi, Felix22g19kcal0.2g4.5g0.1g0g
Soijakastike 22g13kcal1.1g2.1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle240g312kcal15.6g48g7.2g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2856g4215kcal422.2g121.2g228.4g24g
Valittu annoskoko1428g2107kcal211.1g60.6g114.2g12g
Annoskoko puolitettuna714g1054kcal105.6g30.3g57.1g6g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630