Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 788g142kcal4.4g19.7g3.1g5.5g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g338g321kcal67.5g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Ranskankerma, Ingman113g304kcal2.8g4.5g31.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Chili paprika punainen23g9kcal0.4g2g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2857g1819kcal152.8g65.4g103.8g15.8g
Valittu annoskoko1429g910kcal76.4g32.7g51.9g7.9g
Annoskoko puolitettuna714g455kcal38.2g16.4g26g4g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.3g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080