Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g38g29kcal0.9g0.2g2.7g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g152kcal4.6g8.8g10.6g1.2g
Valittu annoskoko143g76kcal2.3g4.4g5.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna72g38kcal1.2g2.2g2.7g0.3g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612