Heidin kana-makaroni salaatti

Keitä makaronit ja paista (ja mausta) broilersuikaleet.

Silppua 1/2 ruukkua rucolaa, jääsalaattia ja lehtisalaattia + lisää 1pss herne-maissi-paprika sekoitusta.

Sekoita kaikki yhteen ja herkuttele fetajuuston, aurinkokuivattujen tomaattien sekä kevyen saluti kastikkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Pelthe10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell50g55kcal11.5g0g1.1g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g2.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtisalaatti (Ruukkusalaatti), annos 50g4.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka17g12kcal0.7g1.8g0.1g0.5g
Makaroni, keitetty, suolaa 67g65kcal2g13.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g265kcal28.4g30.2g2.8g2.4g
Valittu annoskoko143g133kcal14.2g15.1g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna72g66kcal7.1g7.6g0.7g0.6g
Arvot/100g100g93kcal9.9g10.6g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98566