Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g73g102kcal11.7g2.6g4.9g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g18g59kcal4.4g8.9g0.2g2.2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 22g70kcal5.3g10g0.4g1.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 22g23kcal0.8g3.9g0.2g0.6g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g4.4g15kcal0.3g3g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g539kcal45g57.2g11.6g10g
Valittu annoskoko143g269kcal22.5g28.6g5.8g5g
Annoskoko puolitettuna72g135kcal11.3g14.3g2.9g2.5g
Arvot/100g100g188kcal15.7g20g4.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813