Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty66g92kcal3.4g18.3g0.4g2.2g
Chorizo makkara, annos 100g44g114kcal4.8g2.2g9.6g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)27g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g454kcal16.8g44g23.2g4.6g
Valittu annoskoko143g227kcal8.4g22g11.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna72g114kcal4.2g11g5.8g1.2g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.4g8.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332