Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Lanttu 14g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton16g34kcal1.8g0.4g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g118kcal5.2g9.2g6.4g1.8g
Valittu annoskoko143g59kcal2.6g4.6g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna72g30kcal1.3g2.3g1.6g0.5g
Arvot/100g100g41kcal1.8g3.2g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320