Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 78g23kcal0.4g4.1g0.2g1.5g
Atria sika-nauta jauheliha 23%39g106kcal6.6g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g7g63kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g402kcal14.8g11.2g32.4g3.8g
Valittu annoskoko143g201kcal7.4g5.6g16.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna72g101kcal3.7g2.8g8.1g1g
Arvot/100g100g141kcal5.2g3.9g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650