Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g23g101kcal1.7g15.3g3.6g0.8g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g25g89kcal1.5g0.8g8.9g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g25g68kcal2g3g5g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g38g41kcal0.2g5.6g1.9g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 7.5g22kcal0g1.6g1.1g0g
Kahvilikööri7.5g22kcal0g2.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini1g3.5kcal0.9g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g10g40kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g871kcal12.8g79.6g51.2g1.6g
Valittu annoskoko143g436kcal6.4g39.8g25.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna72g218kcal3.2g19.9g12.8g0.4g
Arvot/100g100g304kcal4.5g27.8g17.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152743