Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus31g106kcal7.2g16.6g1.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Jalopeno, Rainbow 100g1g0.6kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g23g7.9kcal0.2g1.5g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Tonnikala vedessä 16g17kcal3.6g0g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g10g26kcal3g0.2g1.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g371kcal29.4g39.4g10.2g4.8g
Valittu annoskoko143g186kcal14.7g19.7g5.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna72g93kcal7.4g9.9g2.6g1.2g
Arvot/100g100g130kcal10.3g13.8g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317644