Kermainen kookoskana

Sulata kukkakaali siivilässä, ruskista kana pannulla ja katso että palaset ovat sopivan pieniä.

Mausta chilillä, curryllä, valkopippurilla ja rakuunalla reippaasti, lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää seokseen auringonkukansiemenet, anna hetki paistua ja lisää kukkakaali.

Ruskistele ja mausta vielä hieman chilillä ja rakuunalla, lisää kokookoskerma ja anna hautua n. 10 min. Tarkista maku.

Tästä tulee 2 suhteellisen isoa annosta tai 3 pientä.

Que Aproveche!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Aisana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerifilee, marinoimaton35g38kcal8.1g0g0.5g0g
Kookoskerma, kara28g70kcal1.3g0.4g7g0g
Oliiviöljy 2.9g25kcal0g0g2.9g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g70g12kcal1.3g1.5g0.1g0g
Auringonkukansiemen7g41kcal1.6g0.9g3.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g372kcal24.6g5.6g28g0.8g
Valittu annoskoko143g186kcal12.3g2.8g14g0.4g
Annoskoko puolitettuna72g93kcal6.2g1.4g7g0.2g
Arvot/100g100g130kcal8.6g2g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151193