Kasvislasagne zone

Kuullota öljyssä sipuli, valkosipuli, paprika- ja chilijauhe.

Lisää raastetut porkkanat, sekoita.

Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit.

Kiehauta, madalla lämpöä ja anna hautua puolisen tuntia.

Mausta soijakastikkeella.

Soijarouhekastikkeen hautuessa tee valkokastike maidosta, maizenasta ja tuorejuustosta.

Laita uunivuokaan kerroksittain kastikkeita ja lasagnettea.

Ripottele päälle raastettu kadett-juusto.

Paista uunissa, 200 astetta, keskitasolla noin 40 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g7.8g25kcal3.9g2.3g0g0.4g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g29g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.7g2kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lasagnette, täysjyväpasta (Knorr), annos 185g7.8g25kcal1g4.8g0.2g0.7g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g4.3g6.9kcal0.3g0.2g0.6g0g
Kadett 10% (Arla), annos 40g4.3g10kcal1.4g0g0.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 20g5.2kcal0.6g0.6g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g233kcal16g24.6g7.2g4.2g
Valittu annoskoko143g117kcal8g12.3g3.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna72g58kcal4g6.2g1.8g1.1g
Arvot/100g100g81kcal5.6g8.6g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208134